Matlagning

Överraska ditt barn med en specialgjord tårta

Ska du fira ditt barns födelsedag inom den närmaste tiden? Då har ditt barn säkerligen redan starka åsikter om vilken tårta som ska serveras. Du kan antingen överraska ditt barn och baka tårtan på egen hand eller beställa från ett konditori. Om du vill göra tårtan till en central del av festen är det läge att slå på stort. Fundera över vad ditt barn gillar och kör gärna på en tårta med samma tema. Det kan vara allt från fotboll till prinsessor eller något särskilt spel. Ditt barn kommer garanterat att bli positivt överraskad när tårtan är färdig.

Beställ en häftig Minecrafttårta

Vet du redan med dig att tiden eller orken inte kommer räcka till för att skapa en egen kreation? I så fall har Dintårta.se lösningen för dig. Du kan till exempel beställa hem en cool och häftig Minecraft tårta som kommer imponera på ditt barn. Tårtan bakas alltid färsk och den levereras till det datum du önskar. Tårtan levereras även direkt hem till dörren så du slipper tänka på att hämta den någonstans. Har du ett speltokigt barn därhemma kommer denna häftiga tårta att göra succé. De snygga detaljerna kommer få ditt barn och alla andra gäster att glömma allt runt omkring, i alla fall för en liten stund.

Baka en egen tårta

Kanske vill du hellre baka en egen tårta till ditt barn? Oavsett hur stor erfarenhet du har av bakning kan det ses som en symbolisk handling och något speciellt inför en födelsedag. Kanske är det till och med något som du vill göra tillsammans med din dotter eller son? Idag finns det en uppsjö av spännande tårtrecept på nätet som du kan inspireras av. Om du har svårt för att följa ett recept finns det även flera videor du kan följa på till exempel Youtube. Det finns många enklare tårtor som alla klarar av och som fortfarande ser väldigt fina ut på bordet.

Något som är ganska enkelt att göra själv är en fotbollstårta. Det finns flera exempel på hur du kan göra detta på nätet. Du kan antingen välja att avbilda en fotboll i sig själv eller göra en större fotbollsplan. De flesta sporttokiga barn kommer älska denna form av tårta och det kommer att bli en höjdpunkt på kalaset.

Det viktiga är att ditt barn blir nöjt

Om du bestämmer dig för att försöka göra en specialgjord tårta får du komma ihåg att inte sätta för stor press på dig själv. Ditt barn kommer säkerligen bli nöjt med det du presterar. Det är inte heller något fel med att beställa en tårta från ett konditori. Fundera först på om du ska baka den själv eller om den ska beställas. Sedan kan du anpassa dig efter det. Om du ska beställa tårtan är det viktigt att vara ute i god tid så den verkligen levereras till födelsedagen. Ska du baka själv är det viktigt att köpa hem alla ingredienser och baka i lugn och ro utan stress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *