Matlagning

Bästa maten på barnkalaset

Är det dags att anordna barnkalas? Då har du kommit rätt. Att fixa mat till många barn kan vara stressigt, men det behöver inte vara särskilt svårt. Här hittar du de bästa mattipsen inför firandet.

Bjud barnen på restaurangbuffé

Om du vill slippa stressen är det bäst att anordna barnkalas på en restaurang i Stockholm som erbjuder maträtter som barn gillar. La Botanica i Solna utanför Stockholm erbjuder prisvärda, goda och generöst fyllda barnbufféer med hamburgare, chicken nuggets, pommes frites, pizzor eller pannkakor med sylt och grädde. I priset ingår även dryck och efterrätt bestående av en mjukglassbuffé med många olika såser och godis. Dessutom erbjuder restaurangen olika aktiviteter för barnen. Du som förälder slipper att tänka på vare sig lekar eller mat.

Laga mat hemma

Om du föredrar att bjuda på kalas hemma är det viktigt att förbereda maten i tid. Laga gärna enkel plockmat att bjuda på som du kan förbereda dagen innan. Det är även kul att överraska ditt barn med en specialgjord tårta och goda kakor. När du lagar mat och bakar själv är det viktigt att du ser till att du har tillräckligt med tid för att få allt klart innan kalasets gäster ankommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *